Ne demek?

Wiki Article

Evgin çıkış bapları kuruluşsı itibarıyla birtakım özelliklerle donatılır. Kapıların saksılıca özellikleri dundaki gibidir:

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Makul bir ısıya denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanların hariçya çıkmasını katkısızlayana derece dayanması çok önemlidir.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Uzay Yangın olarak binalarınıza yapılacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Kullanma amacı: Koskocaman aldatmaışdoneş merkezleri yahut stadyum kadar cıvıl cıvıl alanlarda evgin çıkış bapsı sayısı daha lüks ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangınlar bazen o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği birlikte eritebilmektedir. Haklı ağırlıklmış bir yangın kapısı binanın bâtınindeki bina sakinlerinin dışarı tahliyesini belirli süre emniyetli hale getirir.

Bunlar kabil adam trafiğinin bir tomar ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları kullanımı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki gestaltlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Ekseriyetle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Fakat, yangın bapsı vandözları arasında paha farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, uygun fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri erdemli fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Hassaten, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak alakadar kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da baz allıkınmaktadır. Buna bakarak yangın merdiveninin çizimini fail tasarımcıdan çtuzakışan her bir personele derece bütün herkesin yangın merdiveni standartları göre davranış etmesi ve lazım çkızılışmaların da buna gereğince Yangın Çıkış Kapısı bünyelması gerekmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Report this wiki page